İl Başkanı ve Milletvekili Boluspor’a gitmedi

İl Başkanı ve Milletvekili Boluspor’a gitmedi İl Başkanı ve Milletvekili Boluspor’a gitmedi
A- A+
Reklam

İlimize dün bir ziyaret gerçekleştiren Sağlık Bakan Yardımcısı Huzeyfe Yılmaz, AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol’la birlikte Boluspor Tesislerine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Bakan Yardımcısı Yılmaz Tesislerde Boluspor Başkanı Savaş Abak ve Yönetim Kurulu tarafından misafir edilen Yılmaz’a, Kulübün sportif ve mali açıdan bulunduğu durum hakkında bilgi verildi.

Boluspor’a katkı vereceği için bu ziyaretin gerçekleştiğini sanan Boluspor camiası ise ziyaret sonunda hüsrana uğradı. Bir Bolulu olarak Bakan Yardımcılığı gibi önemli bir görevde bulunan Huzeyfe Yılmaz’ın “Boluspor için elimizden geleni yapacağız” gibi yuvarlak bir cümleyle beklentileri geçiştirdi.

Ziyaretten Boluspor adına en ufak bir kazanç çıkmazken, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi yine bir siyasi parti Bolu Halkının kırmızı-beyaz sevgisi üzerinden PR çalışmasını tamamlamış oldu.

Öte yandan Boluspor Başkanı Savaş Abak’ın özellikle Bakanlıklardan sağlanacak sürekli gelir kalemleri için destek istediği fakat bu desteği de bir tülü alamadığı AK Parti İl Başkanı Suat Güner ve AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek’in, Bakan Yardımcısı Yılmaz’ın Boluspor ziyaretinde kendisine eşlik etmeyerek, Boluspor’a gitmediler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler